Het EK volgens FM De Italianen pakken optie op de groepswinst!

Sander De Graeve
De Italianen pakken optie op de groepswinst!

Elke dag voorspellen we aan de hand van Football Manager de wedstrijden van de dag. Vandaag is er ook al één uit de groep van de Belgen bij. De Italianen stomen gewoon door tegen Zlatan en co.

Italië - Zweden

De Italianen zetten zichzelf in pole position voor de groepswinst met een droge 2-0 tegen de Zweden. Ze bouwen hun voorsprong al vroeg uit via Barzagli, El Shaarawy kan diep in de tweede helft de zege veiligstellen. Waar hebben we dat nog gezien?

Bekijk hieronder de doelpunten uit deze wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Tsjechië - Kroatië

Ook Kroatië speelt zich in de buurt van groepswinst dankzij een overwinning tegen Tsjechië. Lafata maakte dan nog wel gelijk na de opener van Vida, maar Luka Modric neemt alle twijfels weg in de tweede helft.

Spanje -Turkije

Al moet het daarbij Spanje naast zich dulden. De Spanjaarden gaan immers in extremis, waar hebben we dát nog gezien, voorbij de Turken. Turan brengt de Ottomanen op voorsprong, maar Pedro en Aduriz gaan er in het slot voorbij.