UPDATE: Jankovic reageert op situatie Coosemans

Redactie
| 21 reacties
UPDATE: Jankovic reageert op situatie Coosemans
Foto: © photonews

KV Mechelen wil Colin Coosemans een nieuwe kans geven. De doelman werd verbannen naar de B-kern na kritiek, maar er staat een gesprek tussen alle partijen op de agenda.

UPDATE: Intussen heeft coach Jankovic gereageerd op de situatie. Het is niet helemaal duidelijk of de doelman inderdaad een nieuwe kans krijgt.

De trainer wilde in elk geval niet bevestigen dat hij opnieuw zou kunnen meetrainen met de A-kern. "We gaan samenzitten met alle partijen en proberen een oplossing te vinden", zo wordt hij geciteerd op de clubwebsite.

Colin Coosemans zat in de eerste helft van vorig seizoen op de bank, maar de doelman werd na de jaarwisseling - na kritiek tijdens de winterstage - naar de B-kern verwezen.

Het verhaal van Coosemans Achter De Kazerne leek geschreven, maar Het Laatste Nieuws laat weten dat Malinwa erover denkt om hem een nieuwe kans te geven.

Gillet is weg, concurrentie met Moris

Mechelen is immers nog steeds op zoek naar een nieuwe doelman. Jean-François Gillet trekt naar Standard. Coosemans zou dan de concurrentie moeten aangaan met Anthony Moris.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties