Reactie Hazard: "Jammer dat wij carrière Ibrahimovic afsloten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve en Manuel Gonzalez Oubina vanuit Nice
| 0 reacties
Hazard: "Jammer dat wij carrière Ibrahimovic afsloten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard werd gisteren terecht verkozen tot Man van de Match in de krappe 0-1 overwinning tegen Zweden. Achteraf had hij uiteraard lof voor Ibrahimovic.

Het afscheid van Zlatan bleef hét thema bij de persconferenties en reacties van de spelers na de wedstrijd. Ook Hazard werd gevraagd naar zijn mening en stak, wellicht, een halve minuut lang een lofzang over de Zweed af. Alleen stond zijn microfoon niet aan.

Opnieuw proberen dus. "Test, test, werkt het nu wel?" Hazard zag er uiteraard de humor van in. We zagen gisteren andere sterspelers op een andere manier omgaan met een opname-apparaat. "Wat ik me herinner van Zlatan?"

Volgens mij wou hij het nog enkele matchen rekken

"Hij was een grote meneer in het voetbal en heeft heel wat verwezenlijkt in zijn carrière. Volgens mij wou hij het toch nog enkele wedstrijden rekken, maar wij moesten ons kwalificeren en helaas hebben we hem daarbij geëlimineerd."

Toch verwacht hij nog mooie dingen van de Zweedse wereldster. "Ik ben er zeker van dat hij in clubverband nog heel wat gaat bereiken." Ook in de wedstrijd hadden de Belgen hun handen vol met Ibrahimovic.

"Het was een moeilijke wedstrijd, zij hadden een grote speler in de voorlinie lopen", aldus Hazard. "Toen Radja scoorde, was het moeilijkste achter de rug en moesten we enkel nog de voorsprong handhaven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties