Wie pot de ballen het best? Divock Origi geeft het verrassende antwoord!

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Bordeaux
| 0 reacties
Wie pot de ballen het best? Divock Origi geeft het verrassende antwoord!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Divock Origi, Michy Batshuayi en Christian Benteke komen op dit EK voorlopig enkel als invaller aan de beurt. Toch is de sfeer onder de aanvallers zeker niet slecht. Zo spelen ze samen in de vrije momenten wel eens een spelletje van een andere 'sport'.

Waar Dries Mertens & co liefst van al Weerwolven van Wakkerdam of Colonisten van Catan bovenhalen, of anderen FIFA of Football Manager spelen, zijn er ook enkele biljarters binnen de ploeg.

"Wat ik ga doen met mijn vrije avond? Ik zou wel eens durven biljarten", aldus Divock Origi op het persmoment in Le Haillan. "Tegen Michy Batshuayi en Christian Benteke."

Moet terug aan mijn automatismen als biljarter werken -

Divock Origi

Wie de beste potter is onder de spitsen, dat weten we (nog) niet. Maar als we het over de volledige selectie hebben, dan is Origi formeel: "Thibaut Courtois is daar echt goed in. Hij is beter dan ons allemaal. Tegen hem durf ik nog niet te spelen, ik kan hem nog niet aan."

"Voor de duidelijkheid: we spelen pool en niet altijd met dezelfde regels. Caféregels? Ja, zoiets", aldus een lachende Origi nog. "Ik moet nog wat werken aan mijn automatismen, die ben ik kwijtgeraakt toen ik Lille verliet. Want in Lille oefende ik wel regelmatig op het trainingscentrum."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties