Beleef duivelse momenten en moedig de Rode Duivels ook zondag aan op Football Plaza in Sint-Niklaas

Redactie
| 0 reacties
Beleef duivelse momenten en moedig de Rode Duivels ook zondag aan op Football Plaza in Sint-Niklaas
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze zomer wordt de Grote Markt in Sint-Niklaas omgetoverd tot een heus fandorp voor de Rode Duivels. Ook voor de achtste finale op het EK tussen Hongarije en België is Football Plaza the place to be! We verwachten jullie zondag!

Ook de achtste finale van de Rode Duivels op het EK 2016 in Frankrijk wordt live uitgezonden op een 50 m² groot scherm vanop de Grote Markt in Sint-Niklaas. Wil je ook deel uitmaken van de duivelse gekte?

Kom dan zondag langs met je vrienden voor een frisse pint of een groot pak friet, win mooie prijzen aan de standen van de sponsors en geniet ten volle van de overwinningen van België.

Gratis toegang

Toegang tot het EK supportersdorp is volledig gratis. “We trekken liefst zoveel mogelijk mensen aan om een echte stadionsfeer te creëren”, legt het organiserende Sportizon uit.

Eén ding is zeker: de voorbije wedstrijd was het een schot in de roos. Om die reden heeft Sportizon beslist om ook de achtste finale uit te zenden op de Grote Markt in Sint-Niklaas.

Voor de achtste finale wordt Football Plaza enkel in Sint-Niklaas georganiseerd. Stoten de Rode Duivels ook door naar de kwartfinale? Dan is het ook opnieuw feest op de Groenplaats in Antwerpen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties