Brugse belofte beseft: "Nog veel arbeid nodig om het grote werk aan te kunnen"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Brugse belofte beseft: "Nog veel arbeid nodig om het grote werk aan te kunnen"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De stap zetten van de beloften naar de A-kern is voor de meeste voetballers niet vanzelfsprekend. Al helemaal niet bij een topclub. Bij Club Brugge kregen acht jonge talenten tijdens de zomerstage de kans om te proeven van het grote werk.

Nu die stage erop zit, blikken de zogenaamde trainees terug op deze ervaring. De jongelingen hebben lof voor de manier waarop ze opgevangen werden door de routiniers, maar het was toch een heuse aanpassing.

"Sneller handelen en vooral de juiste keuzes maken, is de leerrijke stof die me tot nu toe het meest bijblijft", zo wordt Thomas Hooyberghs geciteerd op de clubwebsite.

"Een grotere concentratie en meer inzet"

Ook Laurent Lemoine was onder de indruk. "Een grotere concentratie en meer inzet zijn de grootste verschillen in vergelijking met de trainingen van de beloften."

Jellert Van Landschoot hoopt dat hij de komende maanden kan blijven meetrainen met de beloften om verder te groeien. "De eerste drie oefenwedstrijden leerden me vooral dat het niveau bij een topclub zeer hoog ligt. Er is nog veel arbeid nodig om ‘het grote werk’ aan te kunnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties