Reactie Sels trekt grote ogen bij Newcastle: "Dit is een hoger niveau"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lokeren
| 6 reacties
Sels trekt grote ogen bij Newcastle: "Dit is een hoger niveau"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na zijn transfer richting Newcastle twijfelden sommigen aan de keuze die Matz Sels maakte. Tweede klasse, weet je wel. Die twijfels drukten de doelman en z'n tien medemaats meteen de kop met een 0-4 bij Lokeren.

"Het grootste verschil? Alles gaat veel sneller, ook op training. De snelheid van uitvoering en vooral de afwerking zijn van een hoger niveau. Daaraan zie je dat je met veel betere spelers rondom je speelt. Het is een team dat eerste klasse waardig is."

Je ziet dat je met betere spelers op het veld staat

Dat mocht Lokeren ondervinden. "Als je wint en je kan de nul houden, is het altijd goed natuurlijk", aldus Sels in de Lokerse catacomben. "Met die oefenmatchen moet je vooral de goeie vorm terugvinden. Ik denk dat ik vandaag bewezen heb dat ik onder stoom begin te komen."

Zijn eerste wedstrijd ging niet zonder slag of stoot voorbij. De Belgische doelman beging toen een kleine flater. "Neen, Benitez heeft daar niets over gezegd. Ik weet dat ik nog jong ben en nog veel kan leren."

Na het interview haastte Sels zich snel bij z'n familie. "Ik zit momenteel nog alleen in Newcastle op zoek naar een huis en een auto. Eens er familie overkomt, zal dat beter gaan. Met wie ik het meest optrek? De Nederlanders", sloot Sels af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties