Reactie De Sutter na blessure en ziekte weer fit voor het startschot: "Een jaar niet spelen wis je niet zomaar weg"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
De Sutter na blessure en ziekte weer fit voor het startschot: "Een jaar niet spelen wis je niet zomaar weg"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoewel de ziektekiemen nog niet helemaal uit zijn lijf waren, trad Tom De Sutter dinsdagavond een uur aan in de oefenpartij tegen Lierse. En zo is de voormalige aanvaller Club Brugge en Anderlecht net op tijd klaar voor de Belgische competitiestart.

Na een lichte hamstringblessure die hem enkele dagen aan de kant hield, werd De Sutter ook nog eens getroffen door ziekte. "Ik zit nog twee dagen onder de antibiotica", vertelde De Sutter na de 0-1-zege in gesprek met Voetbalkrant.com. "Hoewel ik me redelijk uit de naad heb gelopen, had ik na zestig minuten niet het gevoel dat ik helemaal kapot zat. Dat is een goed teken."

Na een moeilijk jaar bij he Turkse Bursaspor moet De Sutter nog wat in het ritme komen. "Ik heb een jaar niet gespeeld, dat wis je niet zomaar weg", geeft de centrumspits toe.

Ik heb er een goed oog in dat het gaat klikken

"Na drie matchen die ik met deze jongens achter de rug heb, is het nog wat zoeken. Maar ik heb er een goed oog in dat het gaat klikken. Fysiek zijn we er klaar voor. Zonder Europees voetbal moet de recuperatietijd van een week voor mij voldoende zijn om er elke week te staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties