Essevee verpulverde NEC, maar ...

Essevee verpulverde NEC, maar ...
Foto: © Photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Tegen NEC Nijmegen liep het voor Zulte Waregem bijzonder goed. En toch: daar wil Essevee niet al te veel belang aan hechten. "Eupen zal veel geslotener voor de dag komen."

Igor Vetokele kende een goede voorbereiding en scoorde geregeld: "Ja, het loopt wel goed met het hele team. We hebben ook tegen NEC veel kansen weten af te dwingen. Maar goed: we mogen het belang van oefenmatchen niet overschatten, tegen Eupen wordt het andere koek."

"Dan gaan we niet zelf de ruimte krijgen en is het aan ons om een gaatje te vinden. Maar het draait collectief goed en er is veel beweging aan en voor de bal, dat maakt het voor iedereen wel wat makkelijker voetballen. De wisselwerking met Hamalainen? Die draaide goed op de linkerflank, maar ik vond het ook op rechts goed draaien."

"NEC was wel degelijk een waardemeter", pikt Sebastiaan Brebels in. "Het blijft een club uit de Nederlandse eerste klasse. Maar het zal zeker niet te vergelijken zijn met de manier waarop Eupen ons vermoedelijk zal aanpakken. Voor ons is het een onbekende factor, ze zijn stevig in duel en kunnen voetballen. Maar op Antwerp of Cercle Brugge hadden we ons misschien beter kunnen voorbereiden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties