Duidelijke reacties op spookachtig Sclessin zonder fans: "Pijn aan het hart", "Een 'beloftenmatch' zonder adrenaline" én "Anti-voetbal"
Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Luik
| 16 reacties

Spelers van Standard en STVV konden zich moeilijk opladen voor duel zonder fans

Duidelijke reacties op spookachtig Sclessin zonder fans: "Pijn aan het hart", "Een 'beloftenmatch' zonder adrenaline" én "Anti-voetbal"
Foto: © photonews

De tweede wedstrijd van het seizoen 2016-2017 zullen de spelers van Standard en STVV niet in hun geheugen griffen. De beleving die de fans als vanouds naar Sclessin meebrengen, ontbrak bij hun afwezigheid ook op het veld.

"Deze avond deed pijn aan mijn Standard-hart", reageerde doelpuntenmaker Junior Edmilson. "Ik hoop dat onze supporters Sclessin de komende weken weer laten daveren. En dat dit de laatste keer was dat is moeten gebeuren."

Dit leek wel een wedstrijd onder enkele vrienden

"Deze wedstrijd deed me terugdenken aan de beloftenmatchen van vroeger", vertelde de 24-jarige Stef Peeters bij de bezoekers uit Sint-Truiden. "Hopelijk kan de wedstrijd van komende vrijdag tegen Anderlecht voor een vol Stayen ons weer een boost geven."

Ook William Dutoit vond de wedstrijd in een leeg Sclessin maar niets. "Dit was echt anti-voetbal", aldus de goalie. "Sclessin is het stadion met de beste sfeer. De adrenaline die je hier altijd voelt, ontbrak nu volledig. Het leek wel een wedstrijd onder enkele vrienden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties