Burnley drukt door, Anderlecht beraadt zich over bod

Burnley drukt door, Anderlecht beraadt zich over bod
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Steven Defour is nog steeds een speler van Anderlecht, maar voor hoelang nog? De transfersoap rond de middenvelder is nog steeds niet afgelopen. Zo is er nog altijd de interesse vanuit het Midden-Oosten en Engeland.

Afgelopen weekend kwam Sean Dyche, manager van Burnley, zelf poolshoogte nemen in het Astridpark. En hij zag een goeie Defour die hij wel zou kunnen gebruiken. Daarom heeft de Engelse promovendus een bod van negen miljoen euro neergelegd bij Anderlecht. En daar wil Herman Van Holsbeeck wel over praten, aangezien Defour zijn vertrekwens kenbaar gemaakt heeft.

Anderlecht weet dat het Defour nog nodig heeft, maar wil hem niet tegen zijn zin houden

Uit het Midden-Oosten is er ook interesse, maar daar willen ze niet hoger gaan dan 7 miljoen euro. Defour heeft wel de belofte gekregen dat hij bij dat bod mag vertrekken, maar paars-wit bekijkt momenteel nog de opties. Zelf willen ze hem liever houden en ook het publiek heeft de wens uitgesproken dat Defour blijft.

Afgelopen weekend kreeg hij nog een daverend applaus bij zijn goal en werd er een minuut lang zijn naam gescandeerd. Anderlecht weet dat het Defour nog nodig heeft, maar wil hem niet tegen zijn zin houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties