"Na 115 jaar geschiedenis wordt het tijd dat we eens iets winnen"

"Na 115 jaar geschiedenis wordt het tijd dat we eens iets winnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een competitie met twee snelheden, het is niet de eerste keer dat het wordt vernoemd. Eens te meer lijken teams als Oostende, Zulte Waregem en Charleroi meer aan te leunen in het linkerrijtje dan een resem andere teams.

En dus is de strijd om play-off 1 ook steeds meer een strijd tussen de top-8. “Er is vandaag een top-8 ontstaan, met naast de ploegen in play-off 1 vorig seizoen ook nog Standard en Charleroi”, aldus Mehdi Bayat – gedelegeerd bestuurder van de Zebra’s – in Sport/Voetbalmagazine.

“Oostende en Zulte Waregem zijn sterker geworden, dat is duidelijk. Ik denk dat de strijd om de top-6 elk jaar harder zal worden, want er moeten er twee afvallen. We willen beter doen dan vorig jaar, al kwamen we toen erg dicht bij Europees voetbal. Zonder die vroege rode kaart in Genk, wie weet …”

Toch heeft Charleroi ook dit seizoen een ander, belangrijker doel: “De Beker van België blijft een prioriteit en zal dat zijn, tot we die een keer winnen. Na 115 jaar geschiedenis wordt het tijd dat we eens kunnen zeggen dat we iets winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties