Jankovic legt uit waarom hij voor avontuur bij Standard koos

Timothy Collard Jordan Horwood
Timothy Collard en Jordan Horwood vanuit Luik
| 23 reacties
Jankovic legt uit waarom hij voor avontuur bij Standard koos
Foto: © photonews

Het ging dinsdag plots wel heel erg snel bij Standard. Yannick Ferrera werd bedankt voor bewezen diensten en niet veel later kondigde de club aan dat KV Mechelen-trainer Aleksandar Jankovic hem zou vervangen. Inmiddels is Jankovic ook voorgesteld aan de pers.

Een tijdje geleden gaf Jankovic nog aan dat zijn werk bij Mechelen nog niet af was, maar nu kiest hij wel voor een avontuur bij Standard. Dat behoeft dan ook een woordje uitleg. “Ik was gecharmeerd door het project van Standard”, vertelde de Serviër bij zijn voorstelling.

“In het leven moet je soms uit je comfortzone durven treden. Ik zat in een goede situatie bij KV Mechelen, maar toen werd ik gecontacteerd door een topclub. Ik heb dan ook voor het project van Standard gekozen. Ik krijg vertrouwen van de mensen binnen dit project én vertrouw deze mensen.”

Vurige fans

Bij Standard komt Jankovic ook een publiek met vurige fans tegen. Al schrikt dat hem niet af. “Ik ben opgegroeid bij een club met nog meer supporters: Rode Ster Belgrado. Ik weet dus wat het is om onder druk te moeten presteren. We moeten gewoon proberen van elke wedstrijd te winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties