Vreven windt zich op: "Heeft mijn manager mijn cv opgestuurd naar Mechelen? Dan ontsla ik hem meteen"

Vreven windt zich op: "Heeft mijn manager mijn cv opgestuurd naar Mechelen? Dan ontsla ik hem meteen"
Foto: © photonews

Groot nieuws deze morgen: KV Mechelen zou in zijn zoektocht naar een nieuwe coach uitkomen bij Stijn Vreven. En die zou ook gecharmeerd zijn door de interesse. Maar de oefenmeester heeft dat nu weten te ontkennen.

"Ik heb niet eens iemand gehoord van KV Mechelen. Voor zover ik die club ken zijn zij erg fatsoenlijk, dus die weten dat ik onder contract lig", aldus Vreven tegen Het Laatste Nieuws. "Het stoort me wel dat ik er niets kan aan doen, maar toch groot in de krant kom. Dat mijn manager mijn cv zou hebben opgestuurd naar Mechelen? Dan ontsla ik hem onmiddellijk."

Vreven: "Mijn CV opsturen? Dat zou imbeciel zijn"

Al gelooft Vreven niet meteen veel van het verhaal. "Ik ga trouwens nooit mijn cv opsturen als ik ergens onder contract lig. Dat zou imbeciel zijn. Iedereen ként mij toch?" Van een overstap van Vreven naar KV Mechelen lijkt dus niet meteen sprake, al moeten de Maneblussers natuurlijk wel op zoek naar een nieuwe coach.

Standard kwam Jankovic weghalen, als mogelijke vervanger wordt verder nog gedacht aan Philippe Clement en Yannick Ferrera. Malinwa heeft nog geen beslissing genomen en gaat voorlopig de match tegen STVV voorbereiden met de assistenten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties