Probleem buitenshuis voor Oostende: "Vooral deze doet pijn"

Probleem buitenshuis voor Oostende: "Vooral deze doet pijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Silvio Proto kon er weinig aan doen in Eupen. De doelman kreeg een doorgebroken speler op zich af en een schot in de kruising tegen. Twee fases waarin hij zich niets te verwijten had.

Proto zag Oostende ook op Eupen niet zijn eigen spel spelen. "We hebben niet ons beste voetbal gespeeld en dat is spijtig, want we konden eerste worden. We moeten nu wel positief blijven en meer met onze eigen kwaliteiten beginnen spelen. Een uitleg? Nee, die heb ik niet."

Heeft Oostende een probleem buitenshuis? 1 op 9 is geen al te straf bilan. "We verloren op Genk, pakten een punt op Zulte Waregem - wat niet slecht is - en we verloren op Eupen. Die laatste doet pijn, want hier hadden we altijd moeten winnen als we op niveau gespeeld hadden. We maakten nooit de juiste keuzes", aldus Proto.

Nooit penalty. Het was een gevaarlijke fase, want hij was helemaal alleen. Ik neem een risico, maar het was goed gespeeld van mij

Even was er commotie in de tweede helft toen scheidsrechter Van de Velde heel het stadion over zich kreeg nadat Proto de bal uit de voeten van de doorgebroken Henry haalde. "Nooit penalty. Het was een gevaarlijke fase, want hij was helemaal alleen. Ik neem een risico, maar het was goed gespeeld van mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties