Timmermans kon Ferrera verleiden, die niet zo snel weer aan de slag wou: "Eerste en enige keuze"

Timmermans kon Ferrera verleiden, die niet zo snel weer aan de slag wou: "Eerste en enige keuze"
Foto: © photonews

Bij KV Mechelen zagen ze maar één optie toen Aleksandar Jankovic naar Standard trok: Yannick Ferrera binnenhalen. En Johan Timmermans is dan ook fier dat het lukte.

Ferrera hield zich serieus op de achtergrond deze week, ondanks dat we verschillende keren probeerden om iets los te krijgen. Ferrera dacht een poosje op de achtergrond te verdwijnen na alles wat er bij Standard gebeurd was, maar liet zich toch verleiden door Mechelen.

Voorzitter Timmermans wreef zich dan ook in de handen. "Yannick was de eerste en enige keuze", zei hij bij de persvoorstelling van de nieuwe coach. "We hadden er vertrouwen in dat het in orde zou komen. We halen op zeer korte termijn een topcoach in huis. Een jonge, dynamische man die al ervaring heeft... Dat zochten we en hij past perfect bij de club."

Een jonge, dynamische man die al ervaring heeft... Dat zochten we

Timmermans had ook geen andere opties op het oog. Stijn Vreven of anderen kwamen nooit in het stuk voor. "We wilden hem! Hij kan ons verder helpen groeien. We hebben de basis reeds en van daaruit moeten we verder werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties