Dit zijn volgens FIFA 17 de beste spelers in de Jupiler Pro League, met een nieuwe (en verrassende) naam op nummer 1

Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties
Dit zijn volgens FIFA 17 de beste spelers in de Jupiler Pro League, met een nieuwe (en verrassende) naam op nummer 1
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FIFA 17 komt er héél binnenkort aan en heel wat gamers kijken dan ook uit naar de release van het populaire videospel. Wij vroegen ons af wie dit jaar zoal de beste spelers in de Jupiler Pro League zijn volgens FIFA 17.

We trokken op onderzoek uit en wat blijkt: onze vaderlandse competitie telt op FIFA 17 heel wat gouden spelers in het speltype ‘Ultimate Team’. Dat wil zeggen dat een pak spelers een rating van 75 of meer hebben.

Volgens FIFA 17 is Tomas Pina de allerbeste speler in de Belgische competitie. De Spanjaard ruilde deze zomer Villarreal voor Club Brugge. Door een blessure speelde de middenvelder nog maar twee matchen voor blauw-zwart, maar volgens EA Sports mogen we dus nog één en ander verwachten van de man.

Butelle en Proto in top vijf

Vervolledigen de top vijf: Ludovic Butelle (78), Silvio Proto (77), Lior Refaelov (77), Ruud Vormer (77), Youri Tielemans (77) en José Izquierdo (77). U merkt het: op plaats drie een ex aequo tussen maar liefst vijf spelers.

Wat ook opvalt, is dat de langverwachte landstitel Club Brugge geen windeieren legt op FIFA 17. Tien spelers van blauw-zwart behoren tot de gouden spelers met de hoogste ratings in de Jupiler Pro League. Bij Anderlecht zijn er dat zeven, bij AA Gent vijf, bij Standard vier en bij Oostende één.

Hieronder de volledige lijst met beste spelers in de Jupiler Pro League volgens FIFA 17:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties