Vanderbiest: "Dan gaat het dak eraf op de Bosuil"

Vanderbiest: "Dan gaat het dak eraf op de Bosuil"
Foto: © photonews

Fred Vanderbiest heeft voor het eerst dit seizoen van twee opeenvolgende zeges mogen smaken. En zegt het spreekwoord niet: 'Geen twee zonder drie'? Al krijgt hij volgende week wel Lierse voorgeschoteld.

Lierse SK staat aan de leiding in 1B, maar mits winst kan Antwerp al een flinke stap zetten richting rehabilitatie voor het zwakke seizoensbegin. "Jammer dat voor het volgende duel op het Lisp we drie spelers moeten missen wegens interlandverplichtingen. Maar ook Lierse verkeert in dezelfde situatie", ziet Vanderbiest op de officiële site van RAFC.

En Vanderbiest bewees nog maar eens hoe snel het kan gaan in voetbal. "Twee weken geleden werd ik door de pers gewezen op een mogelijk ontslag en nu beginnen jullie over de eerste plaats in de periodestand op zondagavond. Laten we rustig blijven, het is niet altijd in zwart-wit termen dat je moet denken. "

"Maar met deze overwinning zetten we wel druk op onze concurrenten. We kunnen nu afwachten hoe zij onder die druk gaan presteren. Hopelijk kunnen we tegen Lierse de opwaartse lijn doortrekken en dan gaat het dak eraf op de Bosuil."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties