Genk-fans sluiten Bizot in de armen en de doelman reageert

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Genk-fans sluiten Bizot in de armen en de doelman reageert
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De passage van Marco Bizot is geen onverdeeld succes. De Nederlandse goalie kreeg de supporters al meermaals over zich heen, maar dat lijkt nu te keren.

Is Bizot een echte puntenpakker die een ploeg kampioen kan maken? De vraag stellen is ze misschien wel beantwoorden. Bizot wisselt sublieme reddingen soms nog af met blunders. Zo keerde het Genkse publiek zich al enkele keren tegen de Nederlander, maar na de laatste wedstrijd, tegen KV Mechelen, scandeerden ze zijn naam.

"Het was niet altijd even gemakkelijk voor mij in Genk", geeft Bizot toe in gesprek met onze redactie. "Dat de supporters mij nu die extra steun geven, doet natuurlijk wel veel deugd."

Voor Genk begon het seizoen al bijzonder vroeg omwille van de voorrondes van de Europa League en nu de Limburgers nog op drie fronten strijden, is het programma gigantisch druk. De interlandbreak komt dan ook gelegen.

"Door de opeenstapeling van wedstrijden sluipt er vermoeidheid in de ploeg, dat merk je wel. Ook mentaal is dat zwaar. Daarom is het goed dat we onze laatste match tegen KV Mechelen konden winnen. We weten dat we over voldoende kwaliteiten beschikken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties