De Decker spreekt over zijn eerste opdracht als T1 ad interim bij Antwerp en geeft een duidelijke hint richting het bestuur

Dirk Pieters en Redactie vanuit Antwerpen
| 12 reacties
De Decker spreekt over zijn eerste opdracht als T1 ad interim bij Antwerp en geeft een duidelijke hint richting het bestuur
Foto: © Voetbalkrant.com

Royal Antwerp FC zette dinsdag zijn hoofdcoach Fred Vanderbiest op straat. In afwachting van een nieuwe trainer neemt Wim De Decker de honeurs waar op de Bosuil.

Zondag tegen OH Leuven wacht voor de T1 ad interim zijn eerste opdracht. "Ik ben helemaal niet zenuwachtig. Ik ken de club en de spelers goed. Het is niet zo lang geleden dat ik stopte. Die voeling met de groep is er nog", blikte De Decker vrijdag vooruit op een persmoment.

Veranderingen zullen er zeker zijn

"Ik heb met alle spelers een individueel gesprek gehad. Ik wilde weten wat er leeft in de groep. We schakelden opnieuw over naar twee trainingen per dag, om de spelers zoveel mogelijk aan het werk te zien en zondag mijn eigen accenten toe te voegen. Veranderingen zullen er dus zeker zijn."

En wat met zijn persoonlijke toekomst? "Dat blijft afwachten. De bedoeling was om tijdelijk over te nemen. Maar het bevalt me wel", gaf De Decker nog een duidelijke hint richting het bestuur. "We zien wel wat de club beslist om verder te doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties