Het is bijna zover: Brecht Dejaegere zit in Gentse selectie tegen Zulte Waregem

Het is bijna zover: Brecht Dejaegere zit in Gentse selectie tegen Zulte Waregem
Foto: © Photonews

Bij AA Gent kenden ze de voorbije weken heel wat blessurelast, maar ondertussen ziet het er veel beter uit. En er is ook heel veel goed nieuwe over Brecht Dejaegere, die (vroeger dan verwacht) opnieuw in de selectie zit.

Dejaegere, Milicevic en Coulibaly zitten allen in de selectie. Enkel voor Taravel en Matton komt de match tegen Zulte Waregem nog iets te vroeg. Zij zitten niet in de 20 namen die Hein Vanhaezebrouck heeft vrijgegeven voor de clash met Essevee.

Vooral voor Brecht Dejaegere is de selectie bijzonder deugddoend. Na zes maanden revalideren is hij opnieuw klaar voor de strijd. Maandag speelde hij nog een oefenpartij in het geheim tegen Beerschot-Wilrijk, nu lijkt ook een treffen met Zulte Waregem niet meer onmogelijk.

Dejaegere kwam van ver en wil er ook meteen staan. "Ik wil niet dat ze van me zeggen dat ik nog tijd nodig heb, ik wil meteen op topniveau zijn", klonk het enkele weken geleden al in gesprek met Voetbalkrant.com. Of hij dan ook al speelminuten zal krijgen tegen Essevee is dus nog koffiedik kijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties