Bico probeert te charmeren: "Antwerp is geen club voor tweede"

Redactie
| 40 reacties
Bico probeert te charmeren: "Antwerp is geen club voor tweede"
Foto: © photonews

David Gevaert en John Bico, het moet zowat het meest onwaarschijnlijke duo in het betaald voetbal zijn. Maar de twee zijn ervan overtuigd dat ze constructief kunnen samenwerken om Antwerp naar eerste klasse te loodsen.

Gevaert werd na vorig seizoen nog ontslagen bij Antwerp en staat sneller terug dan verwacht. “Ik ben heel blij om terug te zijn. Ik was ook gecharmeerd toen Patrick me weer vroeg. Al heb ik enkele maanden op de tanden moeten bijten. Maar dit bewijst dat mijn werk van vorig seizoen erg werd én wordt geapprecieerd. Ik keer terug naar de mooiste club van België, en John zal met zijn brede schouders voor serieus wat steun zorgen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Antwerp moet opnieuw succesvol zijn, maar hoe dat gebeurt, speelt geen rol

"Ik ben heel gelukkig, ja, maar ook enorm strijdvaardig om dit project nu wel tot een goed einde te brengen. Het doel blijft hetzelfde, en het doel heiligt de middelen. Antwerp moet opnieuw succesvol zijn, maar hoe dat gebeurt, speelt geen rol."

En dan mocht ook John Bico zijn zegje doen. “Ik voel dat ik iets kan betekenen binnen het belang van deze club. Sommigen schrokken dat ik niet naar het buitenland ben gegaan, en nog meer toen ik besloot om toch in tweede klasse te blijven. Maar Antwerp is geen club voor de Belgische tweede klasse, dus dit is een ongelooflijke uitdaging."

"David kent het huis en draaide een goed seizoen, toen er nog een ploeg beter was", verwees hij naar zijn titel met WS Brussel. "De motivatie bij ons beiden is enorm, en we zullen een goed duo vormen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties