Gent-coach heeft een hoop lof voor speler Zulte Waregem: "Als ik nu punten moest geven voor de Gouden Schoen, zat hij erbij"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 2 reacties
Gent-coach heeft een hoop lof voor speler Zulte Waregem: "Als ik nu punten moest geven voor de Gouden Schoen, zat hij erbij"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Straks staat in Gent de clash tussen de Buffalo's en leider Essevee op het programma. Vooraf hadden de coaches al lof voor elkaar, maar ook Leye oogst mooie commentaren.

Hein Vanhaezebrouck heeft het wel voor de kapitein van de ploeg uit de vlasstreek. "Als ik Leye nu zie spelen, chapeau. Hij doet het voortreffelijk en dat op zijn leeftijd. Als ik nu punten voor de Gouden Schoen zou moeten geven, zat hij bij de top-drie."

Niet langer enkel de omschakeling bij Essevee

De coach van Gent is overigens op zijn hoede. "Het is intussen meer dan een ploeg die vanuit een goeie organisatie vertrekt en op de omschakeling teert. Na ons hebben zij het meeste balbezit in de Jupiler Pro League. Dat wil iets zeggen."

Hij ziet Zulte Waregem meedraaien tot het einde. "Ze hebben het voordeel dat ze geen Europees spelen, terwijl vijf van hun concurrenten dat wel doen. In andere jaren zijn dat er maar twee of drie. Ze kunnen blijven meedoen, tenzij het noodlot toeslaat en ze enorm veel blessures hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties