Reactie Dendoncker begrijpt het niet: "Dat is niet normaal!"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 25 reacties
Dendoncker begrijpt het niet: "Dat is niet normaal!"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht pakte drie punten tegen Lokeren en staat daarmee ook meteen aan de leiding in de Jupiler Pro League. En daarmee zijn we rond wat het positieve verhaal betreft, want het spel was maar kommer en kwel. En dat zag ook Leander Dendoncker.

"Het was niet de beste match van Anderlecht", trapte Dendoncker een open deur in. Nochtans zag hij ook positieve dingen die wij niet echt zagen. "In de eerste helft waren er goeie dingen te zien: we creëerden enkele kansen en we hadden overwicht tegen een ploeg die heel erg laag speelde", aldus Dendoncker.

Anderlecht moest in de reserves tasten om de drie punten te pakken.

Het probleem was wel dat Anderlecht in de problemen kwam op het moment dat Lokeren hoger ging spelen. Gelukkig voor hen scoorden de Waaslanders niet in hun sterke periode en kregen ze de penalty niet die ze verdienden. "Na de rust heeft Lokeren ons gedomineerd gedurende 20-25 minuten. En dat is niet normaal, zeker niet thuis."

De kleine ploegen zijn altijd gemotiveerd tegen Anderlecht - Leander Dendoncker

Na STVV en Westerlo is Lokeren de derde 'kleine ploeg' waar Anderlecht het bijzonder moeilijk tegen had. "We waren nochtans erg gemotiveerd, zeker na die twee internationale weken. Maar die ploegen zijn ook gemotiveerd en willen vooral verdedigen tegen ons. We onthouden dan ook alleen dat we de drie punten konden thuis houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties