Ondanks de dramatische prestatie neemt Jankovic speler in bescherming: "Haalde hem eraf uit schrik voor rood, dat is alles"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 0 reacties

Ondanks de dramatische prestatie neemt Jankovic Soares in bescherming

Ondanks de dramatische prestatie neemt Jankovic speler in bescherming: "Haalde hem eraf uit schrik voor rood, dat is alles"

Bij Standard maakte Soares in het hart van de verdediging helemaal geen goeie beurt. Hij kwam in de ploeg door de schorsing van Fai en Scholz schoof op. Die laatste deed het wel opmerkelijk goed.

Jankovic weigerde ondanks de te makkelijke goals zijn defensie af te vallen. "Ik zag het probleem niet, Scholz heeft een heel goeie match gespeeld. Soares en Laifis hebben ook al eerder samen in het centrum gespeeld."

Soares in bescherming genomen

Ook Soares kwam er ons inziens goedkoop vanaf. "Een speler zal altijd moeilijke momenten hebben. Ik haalde hem eraf om de tweede gele kaart te vermijden. Scholz wou ik niet van die positie halen, daarom kwam Cissé centraal."

"Ik wil niet over individuele spelers spreken, voor mij is er geen probleem met Soares. Iedereen kan al eens een moeilijke match hebben. Als er geen fouten gebeuren, komen er geen goals. We scoren en slikken goals samen. Al was er wel die slechte inschatting op de lange bal van Goutas."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties