Reactie William Soares slaat mea culpa: "Één van de slechtste van mijn carrière"

Sander De Graeve Florian Holsbeek
Sander De Graeve en Florian Holsbeek vanuit Kortrijk
| 0 reacties
William Soares slaat mea culpa: "Één van de slechtste van mijn carrière"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wanneer een team drie keer scoort en toch niet kan winnen, wordt meestal de defensie met de vinger gewezen. Bij Standard was dat tegen Kortrijk ook het geval, al ging de schuld vooral naar één speler.

Niemand had bij Standard gedacht dat de schorsing voor Collins Fai een groot probleem zou vormen. Toch had ze grote gevolgen. We kregen in Kortrijk opnieuw de bevestiging dat Goreux niet meer in de plannen voorkomt en er niet echt een oplossing is in de kern van Standard.

Soares, in de rug gepakt, probeert tevergeefs Saadi nog in te halen.

Om het verlies op rechtsachter op te vangen, schoof Scholz door naar rechts en kwam William Soares in het hart van de defensie. Maar de Braziliaan stelde zwaar teleur. De twee eerste goals waren duidelijk zijn schuld én hij maakte de fout op de vrije trap voor de derde.

Zulke fouten zal ik nooit meer maken

William Soares

Na de wedstrijd toonde hij wat meer overzicht en gaf hij zijn fouten toe. "Het is één van de slechtste wedstrijden uit mijn carrière", aldus Soares na de partij. "Zelfs als mijn ploegmaats me proberen te troosten, weet ik dat ík het was die de fouten maakte. Het enige positieve is dat ik zulke kemels niet meer zal begaan."

Deze man, Collins Fai, werd node gemist bij Standard.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties