VIDEO: Manchester derby helemaal LIVE te volgen

Redactie
| 0 reacties
VIDEO: Manchester derby helemaal LIVE te volgen
Foto: © photonews

Hoogspanning in Manchester, waar de derby tussen United en City op het programma staat. En u hoeft er dankzij ons helemaal niets van te missen. Wij bieden de match LIVE aan, jawel!

Het duel van het jaar is het, de clash tussen Manchester United en Manchester City. Toch alvast voor de fans van beide ploegen. Zij willen maar wat graag uitpakken met een overwinning tegen de grote rivaal.

Kan Vincent Kompany zijn stempel op een of andere wijze op de wedstrijd drukken? Als hij een doelpunt maakt, kan je van onze gratis bonus van 60 euro meteen 840 euro maken. Om de match live te zien moet je 0,05 euro op je account zetten. Profiteer dus van deze topactie!

Zet via ons in en maak van je gratis bonus van 60 euro meteen 153 euro bij een thuiswinst of 171 euro bij een uitzege. Al deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties