Twee ex-Lokerenspelers in de running om Leekens op te volgen bij de Waaslanders

Redactie
| 1 reacties
Twee ex-Lokerenspelers in de running om Leekens op te volgen bij de Waaslanders
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren schuimt de markt van de werklose coaches af en heeft zijn oog laten vallen op twee ex-spelers van de club. Arnar Vidarsson wordt het al zéker niet. Paul Put en Cedomir Janevski mogen we ook schrappen.

"We willen weer meer discipline in de kleedkamer. Eén lijn, geen uitzonderingen. Ploegbelang boven alles. Die belangrijke waarden moeten weer opgewaardeerd worden", zegt sportief directeur Willy Reynders in ​HLN. Maar wie daar voor moeten zorgen, laat Reynders (voorlopig) in het midden.

Arnar Vidarsson wordt het alvast niet. De voormalige assistent-trainer leidde gisteren (woensdag) de training en zal allicht ook zaterdag op de bank zitten tegen Eupen. "Hij heeft het meeste voetbalverstand op Daknam", zeggen enkele Lokeren-spelers over Vidarsson. En toch zal het voor de sympathieke IJslander bij die ene match blijven. "Als T1 kort je tijd meteen in en Arnar willen we graag veel langer bij ons houden", vertelt Reynders.

Als T1 kort je tijd meteen in en Arnar willen we graag veel langer bij ons houden.

Kristinsson of Hasi?

Paul Put en Cedo Janevski lijken het evenmin te zullen worden. Het zou nog tussen twee namen gaan, toevallig twee ex-spelers van de club: Besnik Hasi en Runar Kristinsson. De 44-jarige Hasi speelde in het seizoen 2006-2007 op Daknam. De Kosovaarse Albanees werd vorige maand aan de deur gezet bij het Poolse Legia Warschau. Bijna tegelijkertijd werd Runar Kristinsson (47) ontslagen bij het Noorse Lillestrøm. De IJslander speelde van 2000 tot 2007 meer dan 200 wedstrijden voor Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties