Engeland opgeschrikt door supportersrellen (met beelden)

Maxim Cleemput
| 0 reacties
Engeland opgeschrikt door supportersrellen (met beelden)
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zat er woensdagavond bovenarms op tussen de supporters van West Ham United en Chelsea. Er vlogen flesjes en zitjes door de lucht. Beide clubs veroordeelden de incidenten op hun website.

Het is niet de eerste keer dat de fans van West Ham zich negatief laten opmerken dit seizoen. Tijdens een wedstrijd tegen Watford schopten ze ook al keet. Daarom was er woensdagavond een alcoholverbod in het stadion, maar het liep dus toch mis...

Vlak voor het einde van de wedstrijd zochten beide supportersclans elkaar op achter het doel van de West Ham-doelman. Gelukkig waren er voldoende stewards om te vermijden dat er echt geknokt zou worden.

Beide teams reageerden meteen op de clubwebsite. "We keuren het gedrag van enkele supporters ten strengste af. Als deze mensen geïdentificeerd zijn, mogen ze een levenslange schorsing verwachten", aldus West Ham. De coach van de Hammers, Slaven Bilic, was gedegouteerd: "Zulke zaken zijn onaanvaardbaar", klonk het kort maar krachtig bij BBC.

"Onze club is enorm teleurgesteld door de ongeregeldheden. Zo'n gedrag kunnen we niet tolereren. We zullen het onderzoek afwachten om verdere stappen te ondernemen", liet Chelsea weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties