Zlatan pakt uit met straffe uitspraak over City-fans: "Ik praatte met enkele van hen... en toen werden ze Man U-supporter"

Maxim Cleemput
| 7 reacties
Zlatan pakt uit met straffe uitspraak over City-fans: "Ik praatte met enkele van hen... en toen werden ze Man U-supporter"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Zlatan Ibrahimovic niet vies is van een straffe uitspraak, bewees de Zweed deze week opnieuw in het Manchester United-clubblad United Review.

Over de supporters van stadsrivaal Manchester City heeft de aanvaller een opvallend verhaal te vertellen. "Ik heb er veel gesproken, maar ze werden United-supporter zodra ze mij hadden ontmoet", zei hij met de knipoog.

De baas zijn

"Je wil altijd de baas van de stad zijn en dat kan enkel door de winnen tegen je rivaal", aldus de Zweed. "Ik heb voldoende van zulke matchen gespeeld en meestal kwam ik er als winnaar uit", klonk het vol zelfvertrouwen. En dan bleek ook, zijn team won woensdag de derby met 1-0.

Toch zit hij niet in topvorm. Het is al anderhalve maand geleden dat Zlatan nog eens de netten deed trillen in de Premier League, nota bene in het duel tegen buur City. Helaas voor de Reds ging die wedstrijd verloren met 1-2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties