Cornet kan Roeselare aan periodetitel helpen tegen ... ex-club Antwerp: "Ik kan iedereen een transfer naar Antwerp aanraden"

Dirk Pieters
| 11 reacties
Cornet kan Roeselare aan periodetitel helpen tegen ... ex-club Antwerp: "Ik kan iedereen een transfer naar Antwerp aanraden"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare speelt zondagnamiddag tegen Antwerp. Een wedstrijd die sowieso al in de kalenders van heel wat spelers stond, maar dit weekend nog meer dan anders. Roeselare kan namelijk uitgerekend de eerste periode winnen tegen de Great Old.

Voor Mathieu Cornet krijgt de match nog eens een extra pigment: “Deze wedstrijd is zeer speciaal. Spelen tegen je ex-club én dan ook nog een ‘prijs’ kunnen pakken. Het kan een fantastische zondag worden voor iedereen. De spelers, de staff en de supporters kijken enorm uit naar deze wedstrijd”, aldus de aanvaller.

Het zou toch een serieuze verrassing zijn als Roeselare er zou in slagen Lierse achter zich houden. "Onze doelstelling was om bij de eerste vier te eindigen, maar nu we zover zijn moeten we alles geven om die eerste periode te winnen", geeft Cornet mee aan onze redactie.

"We staan niet per toeval eerste. We hebben een goede ploeg en iedereen vecht voor elkaar. Het is een complete groep waar onze coach fantastische dingen mee doet. Zowel op tactisch als menselijk vlak is hij enorm sterk en dat zorgt voor veel vertrouwen in de groep."

Winnen van zijn ex-club zou deugd doen voor Cornet, al heeft hij geen wraakgevoelens naar de oudste club van het land toe. “Het is jammer dat ik er zo plotseling moest vertrekken, maar ik kan Antwerp iedereen aanraden. Het is een fantastische club met geweldige supporters. Toch wil ik mijn managers Jacques Lichtenstein en Raphaël Maréchal bedanken voor al het werk dat ze voor me gedaan hebben in de zoektocht naar een nieuwe club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties