Voor dit bedrag wil Lambrecht Lokeren van de hand doen

Redactie
| 14 reacties
Voor dit bedrag wil Lambrecht Lokeren van de hand doen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roger Lambrecht heeft in zijn leven al heel wat geld in Sporting Lokeren gestoken. Nu hij de club wil verkopen, heeft hij daar ook een bedrag opgeplakt en voor minder doet hij het niet.

En 20 miljoen euro is niet te duur meent Lambrecht. "De club is opgesplitst in twee bedrijfsstructuren. De ene omhelst alle immobiliën en is tien miljoen euro waard", aldus de voorzitter in Sport/Voetbalmagazine. "De andere betreft alle voetbalactiviteiten, maar als ik alleen al aan de sportieve waarde van de ploeg denk, kom je al snel op een bedrag van minstens tien miljoen euro."

Vooral uit China is er interesse, maar Lambrecht zoekt nog even door naar een lokale overnemer. "Nagenoeg elke week krijg ik aanbiedingen uit China, maar daar wil ik niet aan verkopen. Dan weet je niet wat er met je club gebeurt."

Ik wil niet verkopen aan Chinezen

"Voor hetzelfde geld bestaat Lokeren een jaar later niet meer. Of zijn ze er enkel op uit om Aziatische spelers hier in de vitrine te plaatsen. Daar doe ik niet aan mee. Ik heb mijn leeftijd, maar een overname hoeft niet vandaag of morgen, ik heb nog tijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties