Drie belangrijke punten voor Standard: "De manier waarop was niet belangrijk"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Sclessin
| 5 reacties
Drie belangrijke punten voor Standard: "De manier waarop was niet belangrijk"
Foto: © Photonews

Na twee nederlagen op rij heeft Standard een belangrijke thuisoverwinning geboekt tegen Moeskroen. Coach Aleksandar Jankovic was niet helemaal tevreden over het geleverde spel, maar wel met de drie punten.

"Het was een heel moeilijke match voor ons", opent Jankovic de persconferentie. "De situatie was complex door verschillende factoren. We hadden 0 op 6 in de competitie en de match en reis tegen Panathinaikos in de benen. We moesten die match absoluut winnen voor de interlandbreak."

Standard speelde nochtans een erg matige eerste helft. In de tweede periode schoten de Rouches wakker. "De manier waarop telt niet, enkel de drie punten pakken was vandaag belangrijk. Na de pauze hebben we ons herpakt na een slechte eerste helft."

Nerveus na tegengoal

De Rouches moesten het bovendien zonder aanvoerder Trebel doen. "Je voelt dat de afwezigheid van Trebel ons parten speelt. De match moest gespeeld zijn na de tweede goal, maar na die tegengoal werden we nerveus. We waren niet top vandaag, maar we hebben wel gewonnen", besluit Jankovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties