Reactie Dutoit messcherp voor ploegmaats én bestuur van STVV: "De club koos voor lieve jongens, maar van een ezel maak je geen koerspaard"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Eupen
| 3 reacties
Dutoit messcherp voor ploegmaats én bestuur van STVV: "De club koos voor lieve jongens, maar van een ezel maak je geen koerspaard"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV zit nog steeds in de hoek waar de klappen vallen. Op bezoek bij Eupen kregen de Truienaars vier goals om de oren, en daar was doelman William Dutoit ziedend over.

De Franse doelman van STVV uitte zijn ongenoegen over het transferbeleid van de club. "Het ontbreekt ons aan karakters. Dat is een keuze van de club. Die heeft een ploeg samengesteld met allemaal lieve jongens, hoewel ze nochtans de problemen van vorig seizoen kende", aldus Dutoit.

De lieve jongens gehoorzamen en volgen de regeltjes, maar op het veld heb je pitbulls nodig

Voor die 'lieve' medemaats was het sluitstuk van de Kanaries dan ook hard. "We spelen goed voetbal, maar we zijn geen killers. Geen strijders. Van een ezel kan je nu eenmaal geen koerspaard maken", ging Dutoit stevig door.

"De lieve jongens gehoorzamen en volgen de regeltjes, maar op het veld heb je pitbulls nodig. Vechters waar je mee naar de oorlog kan en we ons kunnen redden. Op deze manier wordt dat heel moeilijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties