Thibaud Verlinden heeft één groot voorbeeld bij de Duivels rondlopen: "Je hoort nooit een ordinair verhaal over hem"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Thibaud Verlinden heeft één groot voorbeeld bij de Duivels rondlopen: "Je hoort nooit een ordinair verhaal over hem"

Elke voetballer heeft zijn grote voorbeelden, dat is bij Thibaud Verlinden, 17 en aanstormend talent bij Stoke City niet anders. De Belgische jeugdinternational kijkt op naar één Rode Duivel in het bijzonder.

Wanneer we naar zijn grote voorbeeld peilen, ligt het antwoord bij de vleugelaanvaller al in de mond. "Eden Hazard. Hij kan dingen met een bal die andere spelers niet kunnen. Hij is de beste speler van de Premier League. Waar ik Lionel Messi en Cristiano Ronaldo dan plaats? Die zijn van een andere planeet." (lacht)

Hazard kan dingen die anderen niet kunnen, hij is de beste speler van de Premier League

Eden Hazard dus. En dat zegt Verlinden niet louter om diens voetbalkwaliteiten. "Hij blijft onder alle omstandigheden rustig, ook als hij het zwaar te verduren krijgt zoals vorig seizoen. Je hoort bovendien nooit een ordinair verhaal van hem. Hij is een voorbeeldige familieman."

Een les die Verlinden nu al meekrijgt. De Britse pers zit er namelijk korter dan waar ook ter wereld op. "Ik heb inmiddels iemand die mijn sociale media beheert. Voor ik iets post op Twitter en Instagram overleg ik met haar of het oké is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties