"Antwerp heeft wel de ambitie om die tweede periodetitel te pakken, maar qua intrinsieke kwaliteiten schieten ze te kort"

Redactie
| 16 reacties
"Antwerp heeft wel de ambitie om die tweede periodetitel te pakken, maar qua intrinsieke kwaliteiten schieten ze te kort"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare kroonde zich ietwat verrassend tot winnaar van de eerste periode in de Proximus League. De West-Vlaamse club speelt op het einde van het seizoen tegen de winnaar van de tweede periode om een plaats in de Jupiler Pro League. Aimé Anthuenis tipt Lierse als favoriet voor de tweede periode.

“Voor de tweede periode pronostikeer ik op Lierse, dat ook over heel wat mogelijkheden beschikt”, zegt de gewezen bondscoach op de webstek van De Zondag. “Samen met Roeselare steken ze een beetje boven de rest uit ,vind ik.”

De ploeg van John Bico en David Gevaert zal het dan weer laten afweten, als we Anthuenis mogen geloven. “Antwerp heeft wel de ambitie om die tweede periodetitel te pakken, maar qua intrinsieke kwaliteiten schieten ze te kort. Bovendien hebben ze elk jaar opnieuw de zware druk te torsen van de favoriet te zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties