Obradovic reageert: "Wil Anderlecht in januari een nieuwe linksback? Wel..."

Redactie
| 20 reacties
Obradovic reageert: "Wil Anderlecht in januari een nieuwe linksback? Wel..."

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Wat is er toch aan de hand met Ivan Obradovic? De Servische linksachter is ondertussen weer de oude, maar Anderlecht-trainer René Weiler laat de gewezen sterkhouder van KV Mechelen links liggen. Zelf hoopt Obradovic snel weer aan spelen toe te komen.

“De coach praatte af en toe met mij. Ik respecteer zijn keuzes, maar soms ging ik niet akkoord”, zegt de verdediger in Het Nieuwsblad. “Zo klopt het wel dat ik tijdens de voorbereiding niet vol in de duels ging.”

“Drie jaar geleden bij Zaragoza scheurde ik al eens de kruisbanden van mijn andere knie en ik ben geen jonkie meer die overal invliegt. Maar die mentale barrière ben ik nu toch al vele weken voorbij, ik tackel weer zoals tevoren."

Gesprek met Weiler

Obradovic is dan ook van plan om eens met Weiler te gaan praten. “Dat ik mijn snelheid kwijt was, vond ik geen argument. Zoiets komt snel terug als je enkele matchen op het hoogste niveau mag meedoen. Nu ga ik toch eens met Weiler praten over wat hij van mij verlangt, want natuurlijk wil ik meer spelen.”

Toch lijkt paars-wit straks op zoek te gaan naar een nieuwe linksback. “Wil Anderlecht in januari een nieuwe linksback? Wel, ik heb nog anderhalve maand om te bewijzen wat ik waard ben. Ik heb nooit aan mezelf getwijfeld en ben klaar om om de drie dagen een wedstrijd te spelen”, besluit een strijdvaardige Obradovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties