Refaelov heeft goed nieuws voor de fans van Club Brugge

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
Refaelov heeft goed nieuws voor de fans van Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De interlandbreak is achter de rug en clubteams maken zich op voor het vervolg van het eerste deel van het seizoen. Bij Club Brugge hoopt ene Lior Refaelov er snel weer te staan. De medische staf neemt geen enkel risico met de aanvallende middenvelder, maar zelf is die hoopvol.

Update: Ondertussen kwam Lior Refaelov zelf weer met hoopgevend nieuws op de proppen. De aanvallende middenvelder traint dan wel nog niet mee met de groep, toch is hij zo goed als bijna weer de oude. "De laatste stap", stuurde Rafa via Instagram de wereld in. In een filmpje zien we hoe de Israëli de laatste hand aan zijn terugkeer legt.

 

The final step

Een video die is geplaatst door Lior Refaelov ✔️ (@liorrefaelov_8) op

Wat we eerder al vertelden:

Tijdens de laatste competitiewedstrijd, thuis tegen Genk, verkondigde Refaelov nog dat hij de eerstvolgende thuiswedstrijd van Club Brugge wilde halen. Dat zou betekenen dat Rafa op 25 november, tegen KV Mechelen, opnieuw aan spelen zou toekomen.

Het is niet duidelijk of de Israëli die wedstrijd wel zal halen. Refaelov kon tot op heden nog niet één volledige groepstraining afwerken. Dat meldt Het Nieuwsblad​. De speler warmt wel mee op met de groep, maar verlaat het terrein telkens wanneer er contact aan te pas komt. De medische staf van Club neemt dus geen enkel risico met de belangrijke pion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties