Reactie El Ghanassy begrijpt Gent-fans niet: "Waarom floten ze? Ik toonde respect"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 259 reacties
El Ghanassy begrijpt Gent-fans niet: "Waarom floten ze? Ik toonde respect"
Foto: © photonews

Yassine El Ghanassy kende persoonlijk een leuke terugkeer naar de Ghelamco Arena. Met een wereldgoal tekende hij voor de voorsprong. Maar bij zijn vervanging kreeg hij een fluitconcert over zich heen.

"Wanneer ik het hoorde, vroeg ik mij écht af waarom ze floten. Ik heb hier toch ook mooie dingen laten zien en ik had niet verwacht dat ze me zouden uitfluiten. Ach, het is hun opinie en blijkbaar hun interpretatie van respect", aldus El Ghanassy achteraf.

El Ghanassy bleef kalm

Nochtans bleef El Ghanassy zelf sereen bij zijn doelpunt. “Ik bleef kalm omdat ik respect heb voor AA Gent. Maar dat zijn nevenzaken. Ik concentreerde me vooral op de wedstrijd. Dit geeft vertrouwen, we zijn de eerste die hier een punt komen pakken. Het had ook meer kunnen zijn, want het was volgens mij strafschop."

Zijn goal was een echte beauty. "Het was een mooie goal, maar toch was ik teleurgesteld. We hadden hier echt kunnen winnen. Ik had liever gewonnen en niet gescoord. Nu volledige concentratie op woensdag, ook tegen Gent in eigen huis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties