Bankzitter Vleminckx over coach De Decker: "Of ik nu speel of niet, ik zal hem altijd blijven steunen"

Redactie
| 12 reacties
Bankzitter Vleminckx over coach De Decker: "Of ik nu speel of niet, ik zal hem altijd blijven steunen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was dit weekend weer 'net niet' voor Antwerp. De Great Old bleef thuis tegen Tubeke steken op een 1-1 gelijkspel. Topaankoop Bjorn Vleminckx zat opnieuw op de bank.

Bjorn Vleminckx moest tegen Tubeke op de bank beginnen. De voorbije twee weken stond de voormalige spits van Club Brugge nochtans in de basis. Maar de 31-jarige aanvaller zeurt niet, daarvoor heeft hij te veel ontzag voor trainer Wim De Decker. "Ik heb een heel goede band met Wim De Decker en of ik nu speel of niet, ik zal hem altijd blijven steunen", zegt Vleminckx in Gazet van Antwerpen.

"Zolang er respect is, ga ik niet moeilijk doen en zal ik geen rotte appel zijn", gaat Vleminckx verder. Als invaller kreeg hij overigens nog dé kans op de 2-1, maar zijn gekruist schot raakte de onderkant van de lat. "Het was de hele wedstrijd net niet. Alleen al in de eerste helft hadden we drie of vier keer kunnen scoren, maar je hebt van die dagen dat de bal er niet in wil. Toch is dit een prestatie die we kunnen meepakken naar volgende week. Onze mentaliteit was goed en we hebben echt gevochten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties