Bossie en De Bilde roemen zondagse (anti)-helden: "Waanzinnig" versus "Gewoon dom en absurd", maar "Bij Westerlo is er zoveel gezeik"

Redactie
| 4 reacties
Bossie en De Bilde roemen zondagse (anti)-helden: "Waanzinnig" versus "Gewoon dom en absurd", maar "Bij Westerlo is er zoveel gezeik"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht - Club Brugge, Gent - Oostende en Standard - Westerlo. Drie boeiende duels op zondag, waarbij enkele spelers positief opvielen en anderen negatief. We maken de balans op.

In Gent - Oostende waren de meningen verdeeld onder de analisten. "Coulibaly sleurde Gent er al doorheen in de Europa League en nu ook opnieuw. Hij denkt niet na en blijft gewoon goed hangen als de rest beweegt", aldus Gilles De Bilde in Stadion.

Waarop Johan Boskamp repliceerde: "Dat niet nadenken is een grote sterkte. Maar de man van de match liep wat mij betreft aan de overkant. Wat die Dimata allemaal liet zien? Heerlijk! Hij brak het spel open, en dat op die leeftijd. Waanzinnig!"

Tijdens Standard - Westerlo vielen dan weer enkele spelers negatief op: "Wat Fai daar ging doen aan de middenlijn, met twee voeten vooruit? Dat is gewoon dom, zeker met die intensiteit. Het is gewoon absurd, zijn rode kaart", aldus De Bilde.

"En hoe Ganvoula de kansen uitspeelde? Neen, dat kan gewoon niet. Op een bepaald moment moest hij een bal afgeven, maar treuzelde hij en schoot hij uiteindelijk zelf. Puur egoïsme!" Al is dat volgens Bossie streng: "Hij zat met zijn kop in het gras en zag het gewoon niet. Hij liep enkel naar het veld te kijken."

Boskamp zelf? Die verwijst graag nar de extrasportieve problemen bij de Kemphanen: "Er is veel gezeik binnen de club. Jacky wil versterking in de wintermercato, maar er is geen geld volgens Wijnants. Voor een ploeg als Westerlo is dit waardeloos natuurlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties