Roberto Martinez blijft met lof zwaaien naar youngster die bijna Rode Duivel was/is: "Houd zijn ontwikkeling maar in de gaten"

Redactie
| 0 reacties
Roberto Martinez blijft met lof zwaaien naar youngster die bijna Rode Duivel was/is: "Houd zijn ontwikkeling maar in de gaten"
Foto: © photonews

Roberto Martinez is fan van jong Belgisch talent. Dat liet hij tijdens de interlandbreaks van het najaar meer dan eens blijken.

De bondscoach van de Rode Duivels ging de afgelopen dagen de Belgische internationals bezoeken in Italië. Hij bekeek de matchen van vertrouwde namen als Mertens, Vermaelen en Nainggolan die weer in aanmerking komt. Maar ook die van potentiële internationals.

Zoals Senna Miangue, de polyvalente verdediger van Inter. Martinez volgt het jeugdproduct namelijk op de voet. "In de U21-categorie lopen veel jongens met een enorm aan potentieel. Zij zijn stilaan klaar voor de stap naar de eerste ploeg", gaf de oefenmeester mee aan Corriere dello Sport. "Senna Miangue is daar een voorbeeld van. Houd zijn ontwikkeling maar in de gaten."

Bijna Rode Duivel

In november liet Martinez Miangue meetrainen met de A-kern. Ook een selectie voor de hoofdmacht zat er toen in, maar die wilde de bondscoach niet doorvoeren nadat de beloften door een dramatische prestatie tegen Montenegro naast het beloften-EK grepen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties