Reactie Vanhaezebrouck zag AA Gent voor de 9e keer op 10 duels niet winnen buitenshuis: "Dan houdt het op"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 58 reacties
Vanhaezebrouck zag AA Gent voor de 9e keer op 10 duels niet winnen buitenshuis: "Dan houdt het op"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het wil voor AA Gent maar niet lukken op verplaatsing, ook niet in Sint-Truiden. Na vijf minuten in de tweede helft was het zaterdagavond over en uit voor de Buffalo's.

"We kunnen kort zijn", opende coach Hein Vanhaezebrouck zijn analyse na de 3-1-nederlaag. "Het zou moeilijk worden om openingen in de organisatie van STVV te vinden. Dat is met de jongens die we vandaag (gisteren, red.) voorhanden hadden gebleken."

We moeten ons zorgen maken voor PO1, maar wij niet alleen

"Ik verweet mijn spelers tijdens de rust dat STVV scherper was in de duels en we een tandje moesten bijsteken. En vooral de nul houden... Maar we kwamen buiten en stonden 0-2 achter. Dan houdt het op", foeterde Vanhaezebrouck. "Dan mag je nog tonen dat je meer drive hebt. Eigenlijk is de match op dat moment gespeeld."

De Buffalo's boden even weerwerk met de 2-1 van Stefan Mitrovic, maar Wolke Janssens deed de boeken toe: 3-1. "Een dik verdiende overwinning", gaf Vanhaezebrouck toe. "Of we ons stilaan zorgen maken over play-off 1? Uiteraard moeten we ons zorgen maken, maar wij niet alleen. Het wordt nog een challenge met veel teams."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties