Gewezen held bij Belgische topclub met dood bedreigd: "Ze duwden mijn vrouw met haar auto in een ravijn"

Redactie
| 4 reacties
Gewezen held bij Belgische topclub met dood bedreigd: "Ze duwden mijn vrouw met haar auto in een ravijn"
Foto: © photonews

Ooit was hij een erg geliefd figuur op de Belgische voetbalvelden en deed hij menig hart een keertje overslaan. Maar zijn eigen hart sloeg een tijdje terug over, toen hij met de dood werd bedreigd.

Gilbert Bodart raakte betrokken in de zaak Ye en werd daarna door België uitgespuwd om zijn betrokkenheid. Zelf werd de ex-doelman ook bedreigd. En dat ging erg, erg ver. Dat heeft hij nu ook (eindelijk) volledig toegegeven in een interview.

“Ik heb alles op mij genomen om mijn spelers te beschermen”, aldus de gewezen coach van La Louvière ten tijde van de zaak Ye. “Zij wisten niet wat er gaande was, ik heb alle bedreigingen op mij genomen.”

Ik heb alle bedreigingen op mij genomen

En het ging ver: “Ze kwamen met een zak geld naar de parking om te zeggen dat ik de match moest verkopen. Ik zei daarna tegen de advocaat en de voorzitter van de club dat ik er mee ophield, daarna kwamen de bedreigingen”, klinkt het in Sud Ouest.

“Ik heb me twee weken moeten verstoppen aan de Opaalkust. Op een dag is mijn vrouw in een ravijn geduwd, omdat ze dachten dat ik achter het stuur zat. Dat mijn vrouw zoiets nu niet toegeeft? Ze is bang voor represailles, we zijn gescheiden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties