Reactie Van "We hebben genoeg kwaliteit" naar "Ik ken de spelers eigenlijk niet zo goed"

Van "We hebben genoeg kwaliteit" naar "Ik ken de spelers eigenlijk niet zo goed"
Foto: © photonews

Van de 'Er zit genoeg kwaliteit in onze groep' blijft er al niet veel meer over bij Mircea Rednic. De trainer van Moeskroen zag nogmaals een desastreuze prestatie van zijn ploeg en krabbelt al serieus terug.

Rednic kreeg weinig hulp van sommige van zijn spelers, die dan ook redelijk nog naar elkaar begonnen kijken. "De coach probeert ons telkens weer te motiveren, maar ik denk dat sommige spelers niet graag verdedigen", zei Dimitri Mohamed na de match.

En Rednic probeerde nog de meubelen te redden. "Zo slecht was onze match niet. In de eerste helft stond er een goeie organisatie en ik vond dat we progressie maakten ten opzichte van verleden week tegen Mechelen. Maar ja, als we de bal op zulke plaatsen verliezen, dan is er niks aan te doen."

Rednic begint er stilaan ook wel al neerslachtig van te worden. "Ik probeer positief te blijven, maar we zitten op onze limiet. Of ik kritiek heb op sommige spelers? Wel, ik ken ze eigenlijk nog niet zo goed. Ze moeten zich bewijzen in de twee volgende matchen en dan gaan we in de winterstop alles eens bekijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties