Reactie Blunders Gent stapelden zich op: "Het is als een virus dat door ons team gaat"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Genk
| 32 reacties
Blunders Gent stapelden zich op: "Het is als een virus dat door ons team gaat"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent liep tegen een serieuze tik aan op bezoek bij Racing Genk. Deze keer was niet alleen het resultaat, maar ook het spelpeil bedroevend. Bovendien werd er achterin geblunderd.

"Hoe ik me voel? Like shit", aldus Nielsen. "We eindigen heel wat lastige wedstrijden met nul punten." Nochtans leek Gent goed te beginnen tegen Racing Genk. "We hadden een goed gevoel en konden hoog druk zetten, een beetje zoals tegen Anderlecht."

"Jammer genoeg kwamen er daarna een paar onzekerheden." Alles viel in elkaar. "Één foutje en het was alsof er een steen uit onze muur gehaald werd. Het stuikte helemaal in elkaar. Van één fout ging het naar twee, drie, wel tien missers."

Van één fout ging het naar twee, drie, tien missers

Het speelde Gent meer dan parten. "Voor de rest van de eerste helft was het de ene Genkse counter na de andere. Uiteraard probeerden we op het veld bij te sturen, maar het is moeilijk. Het is niet één speler die fouten maakte, maar een heleboel. Het lijkt wel alsof er een virus van de ene op de andere speler overgebracht wordt."

Nielsen werd zelf nog vroeg naar de kant gehaald. Een signaal van coach Vanhaezebrouck die jongeren de kans gaf. "Ze deden het goed, allebei. Uiteraard is het moeilijk om in deze wedstrijd in te vallen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties