Club Brugge-huurling wil de héle voetbalwereld lik op stuk geven: "Daar moet ik om lachen"

Redactie
| 20 reacties
Club Brugge-huurling wil de héle voetbalwereld lik op stuk geven: "Daar moet ik om lachen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge stalde vorige week met Sébastien Bruzzese, Brandon Mechele en Boli Bolingoli drie van zijn spelers bij STVV. Die laatste is gebrand op een succesvol halfjaar in het Haspengouw.

Bolingoli heeft er enkele moeilijke maanden opzitten bij blauw-zwart. Zo kon hij coach Michel Preud'homme en de Brugse fans niet overtuigen. Dat wil hij bij STVV rechtzetten.

"Ik wil de hele voetbalwereld lik op stuk geven. Ik wil iedereen die niet in mij geloofde tonen dat ik wel degelijk de kwaliteiten heb om uit te groeien tot een basisspeler bij Club", klinkt Bolingoli vastberaden in Het Belang van Limburg.

De flow vinden

"Hoe vaak heb ik de kritiek niet moeten slikken dat mijn voeten niet goed genoeg zouden zijn voor het hoogste niveau? Daar moet ik om lachen", gaat de vleugelspeler verder.

"Tijdens de matchen bij blauw-zwart kon ik mijn kwaliteiten niet altijd etaleren. Ik hoop dat voortaan wel te kunnen doen. Als ik een paar matchen na elkaar kan afwerken en mijn flow kan vinden, moet ik zeker progressie kunnen boeken. Mijn volume zal er alleen maar groter door worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties