Gerucht wordt ontkracht: AS Roma is niet geïnteresseerd in speler van Standard

Redactie
| 32 reacties
Gerucht wordt ontkracht: AS Roma is niet geïnteresseerd in speler van Standard
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Dat Adrien Trébel een gewilde speler is, is een publiek geheim. Maar ook een andere middenvelder van Standard zou in trek geweest zijn. Er werd namelijk gewag gemaakt van Italiaanse interesse voor... Ibrahima Cissé. AS Roma leek aan de middenvelder te denken, maar daar blijkt niets van aan te zijn.

Update:

Ondertussen vernam onze redactie uit betrouwbare bron dat er geen interesse van AS Roma is. De Italiaanse topclub heeft in de verste verte geen contact opgenomen met de entourage van Cissé. Een transfer naar de ploeg van Radja Nainggolan lijkt dan ook uitgesloten.

Het gerucht dat circuleerde:

Ibrahima Cissé zou op de radar staan van verschillende Europese clubs, ondanks een toch maar teleurstellend seizoen. Na Fulham zou nu ook AS Roma zich gemeld hebben voor de defensieve middenvelder van 22 jaar oud.

Volgens enkele Italiaanse media heeft de sportief directeur van de club, Frederic Massara, een onderhoud gehad met de entourage van de speler. Er wordt zelfs gewag gemaakt van een transfersom van 4 miljoen euro. Indien die er echt komt, zullen de Rouches hem waarschijnlijk niet veel in de weg leggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties