Reactie Jonge Genkse doelman Jackers blikt terug op perfect debuut in de JPL

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 11 reacties
Jonge Genkse doelman Jackers blikt terug op perfect debuut in de JPL
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Genk loopt er een beloftevolle doelman rond die naar de naam Nordin Jackers luistert. Dinsdag mocht hij voor het eerst plaatsnemen onder de lat in de Luminus Arena.

Al na een tiental minuten moest Marco Bizot geblesseerd naar de kant en mocht Jackers zijn debuut maken in de Jupiler Pro League. Hij had met Genk al gedebuteerd in Sassuolo en net als toen wist hij ook dinsdagavond de nul op het bord te houden.

"Als je op de bank zit, weet je dat je klaar moet zijn in het geval er iets gebeurt. Het is natuurlijk niet leuk als je een ploegmaat ziet uitvallen, maar ik was fysiek en mentaal klaar om in te komen", reageert de doelman tegenover Voetbalkrant.

Het is fijn om te weten dat het publiek achter jou staat

"Het is natuurlijk heel mooi als je in eigen huis mag debuteren, voor het eigen publiek. In het begin was het speciaal, maar al snel draai je dan de knop om en concentreer je je volledig op de match. Of ik tevreden ben over mijn wedstrijd? Ik heb niet zo heel veel werk gehad. Ik denk dat ik maar één moeilijke bal heb moeten pakken, een schot van Kagé."

Het werd een debuut in stijl in de Luminus Arena voor Jackers want Genk won, hij hield de nul én de supporters scandeerden zijn naam. "Het is heel fijn om te weten dat het publiek achter jou staat. Dit geeft een extra boost."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties