Vandenbempt zag Preud'homme zich blauw ergeren: "Dat is al al te vaak zo geweest en dat is niet iets om licht over te gaan"

Redactie
| 9 reacties
Vandenbempt zag Preud'homme zich blauw ergeren: "Dat is al al te vaak zo geweest en dat is niet iets om licht over te gaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge liep zaterdag bij Genk al tegen zijn zevende uitnederlaag van het seizoen aan. Vooral de ingesteldheid waarmee blauw-zwart de partij aanvatte, zorgde voor frustratie bij coach Michel Preud'homme.

Club Brugge slikte voor rust twee treffers van Ally Samatta, maar dat hadden er ook meer kunnen zijn. Pozuelo en Boëtius lieten wenkende kansen onbenut. "Preud'homme zei dat Club er vijf of zes had kunnen binnenkrijgen tegen een heel goed RC Genk. Dat is toch het verhaal van al te vaak bij Club Brugge: ze beginnen niet scherp aan de wedstrijd", stelt Peter Vandenbempt vast in zijn maandagse analyse op Sporza.

"Club telt nu al zeven nederlagen buitenshuis. Dat is toch heel erg veel. Het was een sombere avond, want ze zijn ook nog Diaby kwijtgeraakt. Die heeft dit seizoen nog geen bal goed geraakt, maar ik denk toch dat Club nog op hem rekende in een rol van een soort joker. Dat zal er dus niet van komen."

Goed en slecht nieuws

"Het goeie nieuws voor Club Brugge is dat het leider gebleven is, maar ik had de indruk dat Preud'hommme zich blauw geërgerd heeft aan de mentaliteit. Dat is al al te vaak zo geweest en dat is niet iets om licht over te gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties